reede, 13. september 2019

Viies päev

Tänane päev algas äratusega kell 7. Hiljem kell 8:30 saime koolis hommikusööki. Täna meil kooli tunde polnud. Me arutasime video filmimist. Me pidime filmima video kus on näha lapse kasvamist ja muutumist ajaga. Me saime oma video pealkirja ja alustasime arutamist ja filmimist.


Peale filmimist me monteerisime oma videoid et me neid esitada saaks. Kell 13:20 oli meil lõuna. Peale lõunat arutasime oma brožüüride infot ja kirjutasime infot selle jaoks. Hiljem vaatasime videoid mis me tegime ja selgitasime oma videode põhimõtteid. Peale seda tuli meile külla meikar kes näitas kuidas näo naha eest hoolitseda ja teha kooli meiki ning õhtust pidulikumat meiki. Ta tutvustas meile ka erinevaid näo naha tüüpe ning kuidas neid ära tunda.


 Peale seda oli meil 1 tund vaba aega. Kell 18:00 saime kõik kokku hostelis ja tegime õhtusööki milleks olid pannkoogid mida me küpsetasime kõik koos. Peale õhtusööki oli meil swot-analüüs, kus arutasime mis on meie tugevad küljed, nõrgad küljed, mis on erinevad võimalused muuta olemist paremaks ning mis on riskid millega peame arvestama.

Päikest!

Klaudja, Kelly, Inge 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar